EU-FRAMES taldea (GIU 007/2024) FEASTS proiektuko Work Package 5: Safety, Nutrition and Regulatory issues of Cultured Meat and Cultured Seafood atalaren buru da.
Work Package horren barruan, DOKTORETZA ONDOKO kontratu baten eskeintza ireki da Zientzia Esperimentaletan. Eskakizunak:
- Doktoregoa
- Nutrizioaren edo Elikagaien Teknologien arloko espezializazioan titulazioa
- Lan-hizkuntza ingelesa da.
Urte eta erdiko kontratua, lanaldi osokoa, Bragan (Portugal) egoitza duen Bioteknologiako Nazioarteko Laborategi Iberikoan (INL) berehala sartzea.
-------------------
El Grupo EU-FRAMES (GIU 007/2024) lidera el Work Package 5: Safety, Nutrition and Regulatory issues of Cultured Meat and Cultured Seafood del Proyecto FEASTS
Fostering European Cellular Agriculture for Sustainable Transition Solutions - A food system approach to shaping the future of protein (FEASTS is funded under the EU’s HORIZON CL6-2023-FARM2FORK-01 call, grant agreement no. 101136749)
Dentro de dicho paquete de trabajo se ha abierto un contrato POSDOCTORAL para una persona con titulación en Ciencias Experimentales. Requisitos:
- Doctorado
- Especialización en el ámbito de la Nutrición o las Tecnologías Alimentarias.
- La lengua de trabajo es el inglés.
Contrato de 18 meses, jornada completa. Incorporación inmediata en el INL (Laboratorio Ibérico Internacional de Biotecnología), con sede en Braga (Portugal).
Informazio gehiagorako: lorenzo.pastrana@inl.int
Fostering European Cellular Agriculture for Sustainable Transition Solutions - A food system approach to shaping the future of protein (FEASTS is funded under the EU 's HORIZON CL6-2023-FARM2FORK-01 call, grant agreement no. 101136749)