🍴✨ ¿Eres aficionado/a a la comida o tienes formación en gastronomía?
¡Nos interesa tu opinión!
Desde la Universidad del País Vasco/Euskal Herriko Unibertsitatea (UPV/EHU), junto con el Basque Culinary Center (BCC) y universidades de distintos países, estamos realizando un estudio académico sobre Maridaje.
📝 Te invitamos a participar en esta encuesta online. Solo te tomará unos 15 minutos, y tus respuestas serán completamente anónimas.
🔗 Accede aquí: https://forms.office.com/e/5e2EUXQxJL
Tu colaboración es muy valiosa, tanto si disfrutas la comida como consumidor/a, como si tienes experiencia o formación en el mundo culinario.
🙌 ¡Gracias por participar! Y si puedes, comparte este enlace con otras personas interesadas en la gastronomía.
Si necesitas más información, puedes escribir a wendyalicia.rivera@ehu.eus o llamar a +34 945 014 534 (responsable: Wendy Rivera).
______________________________________________________________________________________________________
🍴✨ Janaria maite duzu? Zale zara edo gastronomiari lotutako prestakuntza duzu?
Zure iritzia oso garrantzitsua da guretzat!
Euskal Herriko Unibertsitatea (UPV/EHU), Basque Culinary Center (BCC) eta hainbat herrialdetako unibertsitateekin batera, Uztartzeari buruzko azterketa akademikoa egiten ari gara.
📝 Online inkesta labur batean parte hartzera gonbidatzen zaitugu. 15 minutu baino ez dizkizu hartuko, eta zure erantzunak erabat anonimoak izango dira.
🔗 Sartu hemen: https://forms.office.com/e/C762kq7GYX
Zure lankidetza oso baliotsua da, bai janariaren zale zaren aldetik, bai gastronomiaren arloko ezagutza edo esperientzia baduzu.
🙌 Eskerrik asko parte hartzeagatik! Eta ahal baduzu, parteka ezazu esteka hau gastronomiaren zale diren beste pertsonekin.
Informazio gehiago behar baduzu, wendyalicia.rivera@ehu.eus helbidera idatziz edo +34 945 014 534 telefonora deituz (arduraduna: Wendy Rivera) kontsulta gaitzakezu.